Profesyonel Sosyal Medya Yönetimi;

Müşteriler ile en iyi iletişim kanallarından biri olan sosyal medya yardımıyla pazar alanınızı genişletebilirsiniz. Şirketlerin müşterileri ile sağlıklı iletişim kurarak güven oluşturmasını sağlarken birebir iletişimin en iyi yolu olan sosyal medyadır. Müşteriler ile oluşturulan iletişimlerin sağlıklı ilerlemesi için bazı kurallar ve stratejiler uygulanmalıdır. Profesyonel olarak hazırlanan bu yol haritaları şirketlerin başarıya daha hızlı ve emin adımlarla ilerlemesini kolaylaştırmaktadır. 

Sosyal medya stratejileri oluşturulurken bazı aşamalardan geçmektedir. Bunlar;

Marka değerlendirilmesi yapılarak rakip firmaların analiz edilmesi,
Pazar alanında hedef kitle belirlemesi yaparak en uygun sosyal medya platformu seçilmesi gerekir,
İletişim dili belirlenerek hashtag belirlemesi yapılır,
Reklam senaryoları belirlenerek kurgulanır ardından değerlendirme yapılır,
Özgün içeriklerle donatılan web sitenize sosyal medya entegrasyonu sağlanması işlemleri gerçekleştirilir,
Sektör hakkında blog yazmakta olan blogger’ların tespit edilmesi,
Paylaşımların düzenli olması açısından hazırlanan paylaşım planı onay için gönderilir,
Sosyal medya entegrasyonu ve SEO entegrasyonu sağlanması ile verim arttırılması işlemleri,
Demografik tespitler yapılır ve tespitlere uygun reklam kurgusu hazırlanır,
Etkili paylaşımlar için şirkete özel olarak grafik tasarımlar yapılır. 

Aforsoft Yazılım  ve Danışmanlık olarak sosyal medya üzerinde yapacağınız her ciddi harekette irtibatta olarak yükselişinize destek vermeyi hedefliyoruz. Profesyonel olarak hazırladığımız sosyal medya stratejileri ile kar artışınıza destek sağlayarak bilgi paylaşımında bulabileceğimiz kanallar oluşturuyoruz. Tek ekran aracılığı ile yapabileceğiniz anlık artış tabloları ile elde edilen verilerin değerlendirmelerinizi sizler için çok daha kolay hale getirmeye yardımcı oluyoruz. 

Sosyal medya yönetimi son derece uzun ve itina gerektiren bir süreçtir. Profesyonel destek ile hedeflediğiniz başarıya en hızlı şekilde ulaşmanızı kolaylaştırıyoruz. Hedef kitle belirlemesi için; demografik veriler, yaş cinsiyet, ilgi alanları ve lokasyon gibi verilerden yararlanarak hedef kitle taramasını sizin için gerçekleştiriyoruz. Elde etmiş olduğumuz veriler ışığında hedef kitlenin yoğunlukta olduğu sosyal medya platformunu belirleyerek doğru ve yerinde reklam kampanyaları düzenlemenize yardımcı oluyoruz. Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık olarak isteğe bağlı şekilde haftalık aylık ve günlük artış raporlarımızı sizlerle paylaşarak durumlara bağlı şekilde sizlerle koordineli hareket ederek yeni strateji ve yol haritası belirlemekteyiz.

Sosyal medya yönetimi her işte olduğu gibi bir ekip gerektirir. Profesyonel ellerden çıkma bir sosyal medya yönetimi ile başarı düşünüldüğü kadar uzak değil. Neden mi?Profesyonel ellerden çıkmamış şekilde hazırlanan yayınlar etkisiz ve kalitesiz bir olacaktır. Analytics uzmanı olmayan bir ekipten hizmet alıyorsanız eğer sosyal medya üzerinden aldığınız başarı ve kar doğru hesaplanamaz. Hizmet aldığınız ekibin bünyesinde SEO uzmanı yoksa eğer web site ve sosyal medya platformlarından oluşturulan entegrasyonlar SEO açısından etkisiz kalacaktır. Web sitenizde veya sosyal medya hesaplarınızda içerik yayınlayan bir içerik uzmanı yoksa eğer amatör editörler ile çalışıyor olursunuz. Bu durum düşündüğünüz gibi bir başarı elde etmenizi zorlaştıracaktır. 

Dijital dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarında geniş kitlelere seslenerek bilinirlik arttırıyor, değer katıyor ve markanızı sosyalleştiriyoruz. Özgün, ilgi çekici ve kaliteli içerikler ile sizlerin sosyal medya hesaplarında profesyonel ve saygın bir imaj yaratarak markanızın bilinirliğini arttırmanızı kolaylaştırıyoruz. Sosyal medya hesaplarınızı profesyonel şekilde yöneterek özel içerikler ve kampanyalar düzenleyerek tanınmanızı ve kaliteli bir imaj yaratmanızı kolaylaştırıyoruz.