E-ticaret sitesi nedir?

E-ticaret; açılımı elektronik ticarettir. E-ticaret siteleri ile, ürün ve hizmet alım- satım yapabilir, iletişim, çeşitli ödeme seçeneklerini kullanarak telefon, tablet masaüstü cihazlar üzerinde gerçekleştirilebilir.

E-ticaret her yerden ürün ve hizmet satışı yapmak isteyen işletme sahipleri, mekan ve zamana bağlı olmaksızın ihtiyaç sahipleri ile etkileşime girebilmektedirler. E-ticaret sitesi kullanan firmalar yerel büyümek yerine global çapta daha kolay ilerlemektedir.

Türkiye’de e-ticaret 

E-ticaretle ilgili en önemli kısım ürün kategorisidir. Bu kategorileme özel ve genele hitap eden ürün olmak üzere iki farklı yöntemle incelenmektedir. 

E-ticaret sitesi yapan firmalar; Aforsoft

E-ticaret sitesi yapan firmalar içinde yer alan Aforsoft profesyonel ekibiyle hizmet vermektedir. E-ticaret sitesi yapan firmalar içinde oldukça fazla referansa sahip olarak sektör içinde müşteri memnuniyeti sağlanan e-ticaret siteleri oluşturmaktayız.

E-ticaret sitesi fiyatları düşünüldüğünde iş kalitesiyle orantılı bir fiyat ortaya çıkmaktadır. Profesyonel ekibimiz yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip ederek güncel teknolojiyle hizmet vermektedir.

Başarı ve müşteri odaklı hizmetlerimiz her geçen gün kendini geliştirmeye ve yenilemeye devam etmektedir.

E-ticaret sitesi yapan firmalardan biri olarak müşteri memnuniyeti ve kullanım kolaylığına sahip e-ticaret sitesine sahip olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tıklayınız.