En iyi mobil uygulama yapan firmalar

Her geçen yıl biraz daha önem kazanan dijital dünya da varlık göstermek ve tanınmak adına firmalar çeşitli yöntemlere başvurmaktadırlar.  Bu yöntemlerden biri olan mobil uygulamalar her geçen gün önem kazanarak varlığını sürdürmeye devam etmektedir.

Günlük yaşantımızda bile en ufak işimizi halletmek için mobil uygulamaları kullanmaktayız. Mobil uygulama avantajları düşünüldüğünde her işimizi gören cihazlar üzerinde varlık göstermek büyük avantaj olmaktadır. 

Mobil uygulanın önemi su götürmez bir gerçektir. Bu denli önemli olan mobil uygulamalar ile insanlara erişim sağlamak oldukça önem taşımaktadır. Mobil uygulama yapan firmalar ya da en iyi mobil uygulama yapan firmalar şeklinde aradığımızda rekabet dünyasındaki çekişmeyle paralel şekilde gün geçtikçe mobil uygulama geliştiren firma sayısı artmaktadır.

Mobil uygulama yapan firmalar ya da freelance olarak mobil uygulama geliştiren kişiler oldukça fazladır. Bu artış kaliteli ve profesyonel mobil uygulama geliştiren firma seçimini oldukça zorlaştırmaktadır. Alternatifler ne denli çok olursa olsun en iyi IOS ve Andrid mobil uygulama geliştiren firma ile çalışılması gerekmektedir. 

Mobil uygulama yapmanın yanı sıra mobil oyun yapımı da oldukça talep gören bir alandır. Fikirlerini hayata geçirmek isteyen bireyler en iyi mobil oyun yapan ya da en iyi mobil uygulama geliştiren firma arayışına girmektedirler. 

Kaliteli hazırlanmış bir mobil uygulama sektör içinde yer alan rakipleriniz ve hedef kitleniz içinde sizin farklı bir yerde olmanızı sağlayacaktır. 


Profesyonel hazırlanan mobil uygulamalara herkes sahip olmak ister. Ancak binlerce geliştirilmiş mobil uygulamadan yalnızca birkaç tanesi kazanacaktır. Bu durum elbette olumsuz bir algı yaratmakla birlikte başarısız olacağınız algısı yaratmasın. Unutulan mobil uygulamaların tamamı kötü planlamayla kodlanmış olan mobil uygulamalar olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

En iyi mobil uygulamayı yapan firmalar;

Mobil uygulamalar iş alanında oldukça iyi çözümler sunmaktadır. Ancak uygulamanızı geliştireceğiniz firma seçimi çok daha önemlidir. Potansiyel iş ortağı aramak son derece yorucudur. Mükemmel bir mobil uygulamaya sahip olmak için aynı oranda iyi bir yazılım firması bulmanız gereklidir.

Mobil uygulamalar tüketiciye en hızlı ulaşabilen platformlardır. Akıllı telefonlar gibi mobil cihazlar dijital dünyaya erişim hızı oldukça artmaktadır. İşletme başarısını arttırmak için başarılı bir mobil uygulama geliştirme firması seçmelisiniz.

Responsive web tasarım çözümlerimiz

İnternete erişim büyük çoğunlukla mobil cihazlar üzerinden gerçekleşmektedir. Kurumların sahip oldukları web siteler sayesinde hedeflenen kitlelere ürün ve hizmet satışı yanı sıra tanıtım yapılmaktadır.

Web tasarım her yazılım çalışmamızda olduğu gibi responsive web tasarım konusunda da profesyonel çalışmalar oluşturmaktayız. Responsive web tasarım çalışmalarımıza profesyonel bir yaklaşımda bulunarak mobil uygulamalara boyut atlatıyoruz.

Mobil uygulamalara responsive çözümler üreterek kalitemizi konuşturarak sektör içinde fark yaratmanızı sağlıyoruz. 

Android işletim sistemlerine uyumlu mobil uygulama yapımı

Android işletim sistemine uyumlu son derece kullanışlı mobil uygulamalar geliştiriyoruz. Sektör içinde oluşan yenilik ve değişimleri yakından takip ederek yazılım çözümlerimizi son yenilikler ışığında sizler için bir araya getirmekteyiz. 

Kendi kalite standartlarımıza dayanarak bir araya getirdiğimiz yazılım çözümlerimize istikrarlı biçimde en iyi mobil uygulamaları geliştiren firmalar arasında yer alarak sektör içindeki yerimizi koruyarak ilerlemeye devam ediyoruz.

IOS kullanıcıları için oluşturduğumuz mobil uygulama çözümlerimiz

Mobil uygulama geliştirme ve tasarlama ile ilgili her zaman yapmış olduğumuz gibi kararlılıklar ilerleyişimize devam etmekteyiz. IOS kullanıcılarına özel geliştirilen mobil uygulamalar alanında profesyonel ekibimizce oluşturularak kurumsallığınızı ileri seviyeye taşıyacaktır.


IOS ve Android Uygulama Geliştirme?

IOS ve Android mobil uygulama geliştirmek için iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlar;

1-App Press;

Kod yazmadan mobil uygulama geliştirebilirsiniz. App Pres ile IPad Iphone ve Android uygulama geliştirmeniz mümkündür. Tasarımcılar hedefleyen App Press Photoshop’un arayüzüne benzemektedir. Ücretli olan bir platformdur. 

App Pres, eğer deneyimli bir tasarımcıysanız günde 5 tane mobil uygulama geliştirebileceğinizi söylemektedirler. Platform üzerinden geliştirmiş olduğunuz mobil uygulamayı deneyebilirsiniz.

2-EachScape;

EachScape bulut tabanlı ve sürükle bırak özelliğine sahip bir mobil uygulama geliştirme platformudur. Burada geliştireceğiniz bütün mobil uygulamaları web üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Çevrimiçi geliştirmeyle birlikte mobil destek hizmetinin varlığı bu platformu oldukça çekici kılmaktadır. Başlangıçta ücretsiz şekilde kullanılan EachScape deneyimli geliştiricilere SDK paketlerini kullanmasını sağlamaktadır.

3-iBuildApp;

Kısa süre içinde IOS ve Android mobil uygulama geliştirebilmek için oldukça çekicidir. Web tabanlı bir mobil uygulama geliştirme platformudur. 

Ücretli bir platformdur.

4-ViziApps;

Mobil uygulamalar için kod oluşturma özelliğine sahip bu platform kullanıcıları için diledikleri gibi tasarlamalarına imkân sağlayan örnek mobil uygulamalar oluşturmaktadır. ViziApps çeşitli form alanları, tablolar, 60 arka plan 4000 görsel, navigasyon çubuğu ve paneli yer almaktadır. Tasarlanabilir mobil uygulamalar için 50 ve üzeri veri kaynağı ile JavaScript desteklidir. ViziApps uygulama başına ücret almaktadır.

2021 En İyi Mobil Uygulama Yapan Firmalar

Dijital dünya her geçen gün kendini yeniliyor ve güncelliyor. Dijital dünyada varlık göstermek isteyen firmalar birbirleri ile adeta bir yarış içindeler. Bu yarış içinde her biri yeni yöntemler ve farklı yollar izlemektedirler.

Gelişim ve yarışın kıran kırana olduğu bir diğer teknolojik alan mobil uygulama geliştirme sektörüdür. Günlük işlerimizi bile mobil uygulamalar ile tek cihaz üzerinden kolaylıkla hallediyoruz. 

Mobil uygulama bu kadar hayatımızın içinde olduğunu düşündüğümüzde rekabet hızla artmaktadır. Rekabet yarışında olan firmaların çokluğu düşünüldüğünde mobil uygulama geliştirmek isteyen kişiler için firma seçmek oldukça zorlaşmaktadır. Mobil uygulama geliştirme oldukça geniş bir alan olmasından kaynaklı freelance ve şirket ile çalışan kişiler oldukça fazladır. Mobil uygulama geliştirmek isteyen kişiler için oldukça fazla fiyat seçeneği ve şirket alternatifi oluşmaktadır.

Bu kadar alternatif arasında boğulan müşteriler profesyonel mobil uygulama geliştirmek için en iyi mobil uygulama geliştirici firmayı seçme konusunda yanlış tercihte bulunabilmektedirler.

Mobil uygulamaların yanı sıra mobil oyun yaptırmak isteyen kişi sayısı da oldukça fazladır. Müşteriler fikirlerini uygulamaya dökecek bir yazılım firması arayışına girmektedirler. Ne yazık ki mobil oyun yaptırmak için iyi bir yazılım firması bulmak yeterli olmamaktadır. Tıpkı uygulamalar gibi mobil oyun dünyasında da başarılı ve kaliteli yapılmayan oyunlar marka adına zarar vererek kişisel ve şirket için zarar verebilecek düzeye ulaşmaktadır. 

Uygun fiyatlı mobil uygulama yapan firmalar ya da uygun fiyata oyun yapan firmalar her zaman kaliteli hizmet veriyor anlamına gelmediğini unutmamak gerekiyor.

Kurumsal yazılımlarımızın yanı sıra geliştirdiğimiz kişisel mobil uygulama projelerimizle günümüz teknolojisine uyumlu olarak geliştireceğimiz mobil teknolojilerimizin sektör ve yeniliklere uyumlu şekilde İOS ve Android mobil uygulamalar geliştiriyoruz.

Şirket ve işletmelerin ihtiyaçlarına uyumlu şekilde geliştirdiğimiz mobil uygulamalarımızın hızlı ve her yerde kullanılabilir oluşunu amaçlıyoruz. 

Mobil uygulama yapan firmaları birbirinden ayıran temel özellik projelere yaklaşım biçimleridir. Mobil uygulama yapımına başlamadan evvel karşılaşılabilecek negatif durumlar üzerinde çalışarak ortadan kalkmasını sağlamaktayız. Mobil uygulamanın verimliliği yanı sıra kullanımının kolay olması oldukça önem taşıyan unsurlardandır. 

Bu bakış açısı ile geliştirmiş olduğumuz mobil uygulamalarımız ile sektör içinde sorunsuz çalışan mobil yazılımlara sahip olarak hedef kitleniz tarafından bilinirliğiniz artacaktır.

Mobil uygulamalar entegre yapılar üzerinden çalışabileceği gibi kendi yönetim paneli üzerinden de çalışma imkânı bulunmaktadır. Mobil uygulama geliştiren firmalar istemiş olduğunuz mobil yazılımı tam olarak geliştiremeyebilir. Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık olarak planlamış olduğunuz mobil yazılımı sektör içinde ki uzun yıllar süren tecrübemiz ile harmanlayarak en iyi şekilde sizlere sunmaktayız.

Firma değerinizi arttırmak için iyi bir web siteye sahip olmak sektörün ve çağın bir gerekliliği olduğunu söylemeden geçmeyeceğiz. Kurumsal imajınızı büyük ölçüde etkileyen ve müşterilerin gözünde daha kaliteli görünmenizi sağlayacaktır. 

İyi bir web site tasarımı için sektör içinde adını duyduğunuz iyi bir web tasarım yapan firma ile çalışmalısınız. Her zaman dediğimiz gibi uygun fiyatlı yapılan web siteler her zaman başarılı sonuç vermemektedir. 

Peki dijital dünya bu denli büyük ve dikkat edilmesi gereken bu kadar şey olmasına karşın ne şekilde ilerlemeniz gerektiği hakkında bir fikriniz yok mu?

Tam da bu noktada sektör içinde uzun yıllardır sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Mobil uygulama geliştirme, mobil web site tasarımı, web tasarım ve daha pek çok konuda yenilikleri, teknolojik gelişmeleri etkili biçimde sizlere sunmak için çalışmaktayız.

Sizler de dijital dünyada varlık göstermek ve sektör içinde şirketinizi ya da bireysel işletmenizi entegre etmek istiyorsanız. Bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Tıklayınız.