Özel Yazılım Nedir?

Özel yazılım; şirketlerin var olan ihtiyaçları göz önünde bulundurularak mevcutta olan standartlarının dışında geliştirilen programların tamamına verilen addır. Kısaca yazılımın şirketlere uyum sağlaması şeklindedir. 

Özel yazılım; standart ve işletmelere özel olacak şekilde ikiye ayrılmaktadır. Her işletmenin iş akışı ve kültürel farklılıkları bulunması nedeniyle ortak özellikleri düşünülerek geliştirilen yazılımlar işletmelerin var olan problemlerine çözüm olmamaktadır. Standart çözümler yüzeysel olarak probleme etki etmektedir.

Dünya ve uluslararası iş yapan şirketlerin yanında yerel işletme sahipleri özel yazılımların avantajlarından faydalanarak işletmelerini daha ileri boyutlara taşıyabilirler.

Özel yazılımın avantajları nelerdir?

Gelişime ve ilerlemeye devam eden teknoloji dünyasında iş gücünden tasarrufun yanı sıra verimli bir iş ortamı artık çok kolay. Özel yazılım teknolojisini kullanarak işletmenize özel olarak yazılım geliştirilmesini sağlayarak iş akışınızın en yüksek verimle çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Özel yazılım son dönem iş dünyasında oldukça yaygınlaşmaktadır. İşletmelerinizde verimlilik yanı sıra özel yazılım ile ilerleyişinizi sağlıyoruz. Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık ile iş maliyetlerinizi ve işletme içi verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

İşletmelere özel olarak hazırladığımız her işletme için özel olarak hazırladığımız yazılımlarımız ile işlerinizi kolaylaştırıyoruz.

Özel yazılım çeşitleri nelerdir?

Özel yazılım ihtiyacı her geçen gün iş dünyasında büyük bir gereksinim halini almaktadır. Firmalar rekabet dünyasında varlık gösterebilmek için maliyetleri düşürebilecekleri iş akışlarını kontrol edebilecekleri bir sisteme ihtiyaç duymaktadırlar.

Özel yazılımların işletmelere özel olarak geliştirilmesi ayrıcalık olarak düşünülebilir. 

Her firmanın varlık gösterdiği sektör ve iş akışlarına göre farklı bir işleyişleri bulunmaktadır. Rekabeti arttırmak ve firma içi ihtiyaçları gidermek adına geliştirilen özel yazılımlar bir zorunluluk halini almıştır.

İş dünyasından hedeflenen başarı ve ilerleyişe ulaşmak için özel yazılım avantajlarından faydalanılmaktadır. Yüksek performansa sahip olup belirlenen kriter ve işleyişe uyumlu olması için yazılım geliştirme sürecinde bazı kriterleri göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

Özel yazılım geliştirilmesi müşteri isteklerine, faaliyetleri göz önünde bulundurularak özel yazılım geliştirilme süreci; ön analiz, detaylı analiz raporları ardından yazılım geliştirilme süreci vardır.

Müşteri isteklerine göre geliştirilen özel yazılım tam verimle faaliyet gösterebilmesi için danışmanlık ve eğitim verilmektedir.

Özel yazılım geliştirilme nedenleri nedir?

Sektöre ve işletmeye uygun paket yazılım bulunmaması,

Yönetim süresi içinde ihtiyaçtan doğan özel yazılım çözümleri,

Üretim yönetimi ile takip edilmesi istenen detay takibi,

Var olan yazılımda kontrol ve raporlama ihtiyacı bulunması,

Sektör içinde fark yaratmak ve hizmet kalitesini arttırmak,

Rakipleri geride bırakmak adına yüksek performanslı kullanımı kolay ve güvenilir özel yazılım alt yapısı ihtiyacı.

Özel yazılım geliştirilme süreci nasıldır?

Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özel yazılım çözümlerine dair ilk adımı atmış olursunuz. Projelerimizde başarı oranını arttırmak için;

Dikkatli bir planlama

Başarılı bir risk yönetimi

Müşteri firmaların projeyi her zaman izleyebilmesi

Proje denetimi

Uzman kadro

Proje değerlendirilmesi ve ölçümleri

Yazılımlarımız elde ettiğimiz veri ve çeşitli analizler sonrasında sorunsuz çalışan bir yazılım için prototip testler ile başlamaktadır. Her test sonrasında elde edilen veriler ışığında yeni düzenleme ve değiştirmelerle yazılım projemiz iş akışınıza tam olarak uyum sağlayacak şekilde oluşturulmaktadır.