Kurumsal web site fiyatları

Kurumsal web site fiyatları kurumsal bir web site yaptırmak isteyen kişilerin aratmakta olduğu bir başlıktır. Kurumsal web siteler şirketlerin yapmış oldukları işi, blog yazılarını, kullanıcıları bilgilendirmek istedikleri çeşitli içerikleri paylaşabilecekleri, ulaşım, iletişim gibi bilgilerin yer aldığı kurumsal açıdan önem taşıyan bir web tasarım modelidir.

Kurumsal web site fiyatları ve neden bu denli değişken olduğunu yazımızda inceledik.

Doğrusunu söylemek gerekirse kaliteli bir web tasarım yaptırmak günümüzde kolay görünse de oldukça sordur. Bir web site yaptırmaya karar veren ancak bunu son derece ucuza yaptırmak isteyen kişiler son derece büyük bir pişmanlık yaşamaktadırlar.

Bu yazımızda kurumsal bir web site yaptırırken dikkat etmeniz gerekenleri açıklamak istedik.

2018 yılında yapılan bir ankete göre az miktarda ücret ödeyerek web site yaptırmış olan kişilerin %98’lik kısmı istemiş olduğu desteği ne yazık ki görememektedir.

Bu kitleden çok az miktar arttırılmış şekilde ücret ödeyen kişilerin %30’luk kısmı istediği desteği hala görememektedir. Ayrıca eklemek gerekirse bu şekilde hazırlanan web sitelerin %65’lik kısmı Google tarafından yapılmakta olan hız testinde başarılı olamamaktadır.

Google tarafından sunulan PageSpeed Insights yani hız testini kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Bu sayfaya giriş yapılması ardından web site adresinizi yazarak kolaylıkla uygulanmaktadır. Minimum mobil için %70 masaüstü için %80 gibi bir oran yakalamak önemli görülmektedir.

Bu oranların yakalanmasının önemi nedir?

Google Adwords üzerinden bir reklam verildiğinde ve rakip firmalar ile aynı bütçeye sahipseniz, PageSpeed Insights testi sonuçlarına göre bir öncelik sırası oluşacaktır.

Hatta puanlarınız düşükse sizden daha düşük bütçe ile reklam vermiş rakipleriniz sizin önünüzde olacaktır.

Kurumsal web site fiyatlarındaki değişim nedenleri?

Kurumsal web site fiyatlarında ki bu denli derin fiyat farkının temel nedeni; bu işi şirket sahibi olmaksızın freelancer olarak gerçekleştiren fatura kesmeyen kişilerin hazır şablon kullanarak ortaya çıkarmış oldukları işlerdir.

Hazır şablon kullanarak oluşturulan web sitelerin yapım süreci oldukça kısadır.

Yazılım firması ile çalışırsanız; vergi mükellefi olunması nedeniyle fatura keserek yasal haklarınıza sahip olursunuz. Yazılım firmalar kurumsal bir web site için günlerini hatta haftalarını ayırarak elle kod yazma şeklinde her detayıyla özel olarak ilgilenmektedir.

Her çalışma için kurum ve müşteri haklarını açıkça bildirdikleri sözleşmeler sunarak aradığınızda her an ulaşabileceğiniz. Her müşterisine özel olarak ilgilendikleri tasarımlar meydana getirerek ihtiyaçlarını tam karşılamayı amaçlayan yönetim paneli oluşturarak hizmet vermektedirler.

Yazılım firmaları ile çalışmak pek çok açıdan avantajlı olmaktadır. Kurumsal web site içinde istenen özellikler firma sektör ve kişilere göre değişim göstermesi nedeniyle net bir fiyat bildirmek çok doğru olmayacaktır. 

Kurumsal web site yapan firmalardan biri olan Aforsoft Yazılım ve Danışmanlık ihtiyaç, sektör ve işletmenize göre bir tasarım oluşturmaktadır. Net fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Tıklayınız.